Skrivare | All-i-ett | Multifunktion (12 Produkter)

Sortera på:
CT,105

Skrivare & Multifunktion

Våra skrivare har allt för både hemmakontoret och arbetsplatsen, oavsett om du vill skriva ut resebokningar, biljetter, broschyrer eller viktiga dokument. Om du någon gång har velat skriva ut en biljett eller ett brådskade formulär men inte har haft den möjligheten vet du hur jobbigt det kan vara att inte ha en skrivare till hands.

Kanske letar du efter en färgskrivare som kan skriva ut barnens skolarbete, eller kanske vill du kunna rama in familjens semesterbilder utan att behöva lägga pengar på att framkalla dem professionellt? Om du vill göra mer än bara skriva ut är en multifunktion för dig; den låter dig enkelt kopiera, skanna och skriva ut dokument utan att du ska behöva springa mellan flera maskiner.
Vårt sortiment sträcker sig från laserskrivare och allt-i-ett till trådlösa skrivare som kopplar upp sig till mobilen - perfekt för när du inte är på kontoret. Vi har även portabla skrivare som du kan bära med dig var som helst. Här på Staples har vi något som passar alla - hemanvändaren, arbetsmyran och de på resande fot - så oavsett vem du är har vi en skrivare som passar ditt liv och din budget.

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.