Vilken Parker -penna är du?

På den tiden då världen var översållad med kortlivade, läckande pennor kom Parker på en lösning som revolutionerade skrivkonsten. Parkers resa och framgång är en följd av företagets innovationer vad gäller bläckteknik, och då främst snabbtorkande bläck som inte läcker, smetar ned eller fläckar pappret.

Detta har resulterat i att dagens Parker-pennor inte bara symboliserar klass och stil, utan även tillförlitlighet. Staples utbud av Parker-pennor inkluderar ett handplockat urval kulspetspennor, rollerballpennor, och såklart, reservoarpennorna som särskilt kännetecknar Parkers varumärke. Nästan alla dessa pennor är utrustade med snabbtorkande Quinkflow-teknik som ger ett jämnt bläckflöde för optimal pennföring.

Parker

Den nästintill perfekta

>

Parker IM

Parker IM-pennan är det bästa valet för prydlig och konsekvent skrift. Den moderna, fasade formen och den snygga metallytan ger en nästintill perfekt skrivupplevelse med fokus på både komfort och funktionalitet.diga mjuka linjer.

Den dynamiska

>

Parker Urban

Parker Urban-pennan kombinerar stil och vetenskap för en unik skrivupplevelse. Pennans mångsidighet och modernt ergonomiska kulform passar för både höger- och vänsterhänta och den skapar smidiga mjuka linjer.

Livets källa – Parker påfyllningstillbehör

Upplev fortsatt fläckfri skrift genom att fylla på dina Parker-pennor med Quink -bläck och -påfyllningspatroner. Våra kunder är först och främst ute efter en smidig skrivupplevelse. Därför är Quinks påfyllningsbläck och -patroner det självklara valet för dig som vill ha en tillförlitlig skrivupplevelse utan att bläcket smetas ut och kladdar.

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.