Hur du hittar din Paper Mate®

Paper Mate® har under årens lopp blivit ett pålitligt märke för det uttrycksfulla och stabila skrivandet.

Lätta upp ditt skrivande med Paper Mate® InkJoy™ -sortimentet, med ett stort utbud av starka färger och det revolutionerande skrivsystemet InkJoy™ för skarpa, tydliga linjer och ett mjukt bläckflöde.Uttryck dig med tuschpennor från Paper Mate® Flair® – ett färgstarkt utbud med snabbtorkande, vattenbaserat bläck.Det krävs endast minimalt tryck med handen när du använder pennor ur Flexgrip®-sortimentet. De har ergonomiskt utformade greppringar och gummerade pennkroppar för bra grepp från topp till spets. Resultatet är ett smidigt och bekvämt skrivande.Titta igenom Staples® sortiment och hitta din favoritpenna från Paper Mate® – en penna som presterar.

Flexgrip Ultra

>
Flexgrip Ultra

Ultra ger klara och levande linjer med ett bläck som är ljusbeständigt och vattenfast. Flexgrip® Ultras Floating Ball®-bläcksystem ger en smidig och bekväm skrivupplevelse tillsammans med den ergonomiska gummikroppen som är skårad för att ge bättre grepp.

Flexgrip Elite

>
Flexgrip Elite

Elite-sortimentet ger exceptionell komfort och kontroll när du skriver. Den är utformad för att ge en flödande skrivupplevelse med hjälp av sin ergonomiska gummikropp med greppringar för ytterligare stöd.

Inkjoy 100

>

InkJoy™ 100 framhäver både form och funktion, och är perfekt för dagliga anteckningar. Utöver att Paper Mate® har en trekantig form som ger stabilitet, komfort och kontroll när du skriver så får pennans kropp en modern och snygg yta genom sin genomskinliga färgtoning.

Inkjoy 300

>

Med uppfriskande modern design ger InkJoy™ 300 en optimal skrivupplevelse genom sin bekväma infällbara spets, den extra greppytan med gummering samt en fickklämma av tålig metall för bärbarhet.

Inkjoy 550

>

Timglasform och fullängdsgrepp på InkJoy™ 550 garanterar en behaglig skrivupplevelse oavsett hur du håller pennan. Sitt spännande utseende får pennkroppen genom en blandning av transparens och ogenomskinlighet, vilket accentueras av metalldelar för hållbarhet.

Inkjoy 700

>

Den eleganta timglasformen, integrerade gummigrepp och tjusiga metalldetaljer ger Paper Mate®-pennan InkJoy™ 700 en sofistikerad look och garanterar samtidigt optimal komfort och kontroll samt hållbarhet.

Inkjoy Quatro

>

Din bästa penna för att anteckna och färgkoda dokument i skolan eller på arbetet finns i fyra klara färger – InkJoy™ Quatro har lättflytande bläck, smal pennkropp och en greppzon som gör den enkel att hantera.

Flair

>

Perfekt när du skriver och skissar dagligen. Förmedla ditt uttryck med detta färgstarka gäng tuschpennor i serien Paper Mate® Flair®, ett sortiment med vattenbaserat bläck som torkar snabbt och inte kladdar eller ger bläckplumpar som går igenom pappret.

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.