I täten för innovativa kontorsprodukter som ökar produktiviteten

3M erbjuder roliga och enkla lösningar för de där tråkiga vardagssysslorna som bara måste göras på kontoret eller hemma. 3M ligger alltid rätt i tiden och har blivit något av en pionjär vad gäller utveckling av innovativa produkter och effektiva arbetssätt. Med nya praktiska idéer tänjer 3M på gränserna, samtidigt som fokus ligger på att spara dig både tid och pengar. Märken som Post-it® förknippas med kvalitet och tillförlitlighet i kombination med hög funktionalitet.

Post-it®-produkter gör att du snabbare, tydligare och enklare kan kommunicera och komma med idéer. Effektiv kommunikation är grundläggande för att företag ska kunna stå sig mot konkurrenterna i dagens konkurrenskraftiga och dynamiska affärsklimat. 3M erbjuder marknadsledande kontorsmaterial som inspirerar till organisation och samarbete, och som uppmuntrar kreativitet. Post-it®-seriens notislappar, mötesdiagram och indexflikar optimerar företagets kommunikation och organisation.

Post-it® Super Sticky-notislappar

>

Post-it® Super Sticky-notislappar har ett extra starkt klister som är tillverkat av 60 % återvunnet material som håller längre än vanliga notislappar. Dessa mångsidiga block fäster bättre och kan användas på ännu fler ytor som arkivskåp, dörrar och väggar.

Post-it® Super Sticky Z-notislappar

>

Post-it® Super Sticky Z-notislappar matas fram en åt gången och i kombination med en Z-notishållare får du ena handen fri till annat. Post-it® Super Sticky Z-notislappar har ett extra starkt klister som är tillverkat av 60 % återvunnet material som håller längre än vanliga notislappar.

Post-it® -notislappar

>

De ursprungliga Post-it®-notislapparna har, efter en blygsam start i början på 80-talet, utvecklats till ett nyskapande verktyg för anteckningar och påminnelser. Post-it® -notislapparna används i dag över hela världen och de är tillförlitliga och flyttbara, och de lämnar inga klisterrester.

Post-it® Z-notislappar

>

Post-it® Z-notislappar matas fram en åt gången och i kombination med en Z-notishållare får du ena handen fri till annat.

Post-it®-indexflikar

>

Märk och håll ordning på dina viktigaste dokument med tåligaPost-it®-indexflikar i en rad olika storlekar, former och färger.

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.