Papper för alla typer av utskrifter till budgetvänliga priser.

Utskriftspapper är ett måste på kontoret som du aldrig vill vara utan. Oavsett vilken typ av skrivare du använder eller vilken kvalitet eller typ av utseende du behöver har Staples rätt typ av kopieringspapper för dina utskrifter.

Utskriftspapper är ett måste på kontoret som du aldrig vill vara utan. Oavsett vilken typ av skrivare du använder eller vilken kvalitet eller typ av utseende du behöver har Staples rätt typ av kopieringspapper för dina utskrifter. Vi har även miljövänliga alternativ som är förenliga med dina hållbarhetsmål. Välj bland alla de ledande märkena eller ta en titt på det prisvärda sortimentet med Staples eget pålitliga varumärke. Eftersom du får ännu bättre pris på stora volymer lönar det sig på flera sätt att hålla ett välfyllt lager.

Utvalda Produkter

>

Kopieringspapper

Se alla produkter >

Det här är ett prisvärt baspapper för olika användningsområden och kan användas i kopiatorer, bläckstråleskrivare och laserskrivare. Det säljs per förpackning eller per ris, vilket gör det enkelt att hålla ordning på utgifterna.

Laserpapper

Se alla produkter >

Det här papperet är utformat för att ge de bästa utskriftsresultaten och är idealiskt för presentationer, broschyrer, häften och annan professionell kommunikation. Klarvita, syrafria fibrer gulnar inte med tiden, vilket innebär att dina dokument ser lika professionella ett år efter att du skrivit ut dem.

Multianvändningspapper

Se alla produkter >

Det här papperet har utmärkt kvalitet och är mycket mångsidigt. Det har en hög vithetsgrad som gör att det passar perfekt för officiella rapporter och anteckningar. Det lämpar sig särskilt för användning i faxar och laser- och bläckstråleskrivare och för digital utskrift.

Miljövänligt papper

Se alla produkter >

För den som värnar om miljön och behöver ett papper med hög kvalitet och beständighet är vårt återvunna papper ett högkvalitativt och miljövänligt allroundpapper. Det kan användas med alla skrivare, faxar och kopiatorer. Att välja återvunnet papper inte bara bra för miljön, utan även för plånboken.

Färgat papper

Se alla produkter >

Färgat papper ger ett livfullt intryck och fångar enkelt de förbipasserandes uppmärksamhet. Du kan använda det här mångsidiga lösbladspapperet i många olika typer av skrivare och kopiatorer och till exempel skapa skyltar för kontoret eller skriva ut viktiga meddelanden och anslag som ska sättas upp.

Bläck & Toner
Skrivare
DOKUMENTFÖRSTÖRARE
Skrift

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.