Rätt stolar som ger stöd för alla som din verksamhet förlitar sig på.

Oavsett om du kommer in för ett möte eller sitter och jobbar 8 timmar i sträck kan Staples erbjuda en stol som känns bekväm både för kroppen, budgeten och verksamheten.

Oavsett om du kommer in för ett möte eller sitter och jobbar 8 timmar i sträck kan Staples erbjuda en stol som känns bekväm både för kroppen, budgeten och verksamheten.Stolar är en långsiktig investering och därför erbjuder vi ett varierat sortiment både vad gäller funktion och stil. Vi har både praktiska basmodeller och helt justerbara lösningar – hos oss är det alltid enkelt att hitta och köpa den bästa stolen för dina behov. Och med allt för kontoret under samma tak gör Staples det lätt att köpa allt du behöver på samma ställe.

CRM Chairs

Kontorsstolar

Se alla produkter >

De här eleganta stolarna gör i alla avseenden ett professionellt intryck. En konstruktion med stoppning av hög kvalitet och möjlighet att justera ryggstöd och sits ger komfort och stöd under hela arbetsdagen. En genomtänkt design innebär att stolarna är lika snygga som de är bekväma.

Operatörs- och arbetsstolar

Se alla produkter >

De här ergonomiska stolarna är lämpliga både för hemmet och kontoret och är utformade för att tåla påfrestningar under lång tid. Med justerbart höjd och lutning garanterar de högsta komfort och underlättar en sund arbetsställning även under längre perioder.

Besöks- och receptionsstolar

Se alla produkter >

Det här sortimentet av bekväma stolar är ett ekonomiskt sätt att få människor att känna sig välkomna i receptionen, mötesrummen, kaffehörnan med mera. Urvalet av modeller och färger gör det enkelt att kombinera dem med befintliga möbler eller att införa en viss stil på ditt kontor.

Bläck & Toner
Dokumentskydd, arkivering och förvaring
Fikarum
Papper

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.