Effektiva säkra lösningar för skydd av företagsinformation och privata data

Utskrivna papper med känsliga data finns överallt omkring oss. Det rör sig om allt från privata kontoutdrag till företagshemligheter. För att undvika att informationen kommer i orätta händer och orsakar skada är det lika viktigt att skydda dokumenten när de kasseras som när de förvaras. Dokumentförstöring är en enkel lösning som gör det omöjligt att tyda det utskrivna innehållet.

Utskrivna papper med känsliga data finns överallt omkring oss. Det rör sig om allt från privata kontoutdrag till företagshemligheter. För att undvika att informationen kommer i orätta händer och orsakar skada är det lika viktigt att skydda dokumenten när de kasseras som när de förvaras. Dokumentförstöring är en enkel lösning som gör det omöjligt att tyda det utskrivna innehållet. Staples har modeller med olika storlek, kapacitet och säkerhetsnivå och andra praktiska funktioner för att tillgodose dina behov.

CRM Shredders

Utvalda Produkter

>

Strimlande dokumentförstörare

Se alla produkter >

De här maskinerna på ingångsnivå strimlar pappret i fina strimlor och är den enklaste lösningen för att göra känslig information oläslig för nyfikna ögon. De passar perfekt för personligt bruk eller för hemmakontoret.

Mikrokorsstrimlande dokumentförstörare

Se alla produkter >

De här dokumentförstörarna ger mycket hög säkerhet och skär ned pappret till mikropartiklar med en storlek på högst 30 mm2. De är lämpliga för förstöring av dokument med hemliga data

Industriella dokumentförstörare med automatisk matning

Se alla produkter >

Att förstöra stora dokumentvolymer behöver inte vara en tidskrävande uppgift när du har en dokumentförstörare med automatisk matning och hög säkerhet. Det är bara att placera pappersbunten i det låsbara facket och låta dokumentförstöraren göra sitt jobb.

Bläck & Toner
Dokumentskydd, arkivering och förvaring
Pennor
Papper

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.