Få maximalt utbyte av rasterna och mer energi under arbetsdagen

Raster spelar en viktig roll varje arbetsdag. De ger medarbetarna tillfälle att träffas och utbyta idéer och samla ny energi. Uppfriskande drycker och goda mellanmål ger en trevlig stämning och gör det lättare att ta uti med arbetsuppgifterna.

Raster spelar en viktig roll varje arbetsdag. De ger medarbetarna tillfälle att träffas och utbyta idéer och samla ny energi. Uppfriskande drycker och goda mellanmål ger en trevlig stämning och gör det lättare att ta uti med arbetsuppgifterna. Staples har allt som behövs för att göra rasterna till en angenäm upplevelse. Hos oss hittar du allt från kaffebryggare och vattenkokare till ett brett urval av varma och kalla drycker, mellanmål och serveringstillbehör samt praktiska förvaringslösningar.

CRM Coffee

Kaffemaskiner

Se alla produkter >

Få trevligare morgnar hemma eller på jobbet med en problemfri kopp kaffe. Moderna kaffemaskiner brygger med en knapptryckning och du slipper skopa upp och mäta. Med flerfunktionsmaskiner kan användarna göra i ordning specialkaffe portionsvis, bland annat espresso, cappuccino, latte macchiato, lungo med mera.

Mjölk och socker

Se alla produkter >

Se till att alla får sitt kaffe eller te exakt så som de vill ha det. I vårt sortiment hittar du strösocker (vitt socker, råsocker, rättvisemärkt), sockerersättning, mjölk och pulvergrädde. Välj mellan praktiska portionsförpackningar och ekonomiska större påsar och burkar.

Alla vill ha sitt kaffe på ett visst sätt och därför erbjuder vi många alternativ. Hela bönor och färdigmalet, kapslar och pods, snabbkaffe och specialkaffe – det finns verkligen något för alla smaker. Och med både små och stora förpackningar finns det även något för alla företag och budgetar.

Välj bland många olika sorters utsökta teer från ledande märken. Välj mindre kvantiteter för hemmabruk, eller mixa och matcha olika sorter för att erbjuda ett bredare urval på kontoret. Med stora förpackningar får du ett förmånligt pris på samma högkvalitativa teer.

Engångsartiklar

Se alla produkter >

Gör det lätt att njuta av rasterna med en lämplig uppsättning tallrikar, skålar, koppar, bestick och andra kökstillbehör. Välj mellan olika färger, material och stilar i enkla basmodeller eller mer exklusiva varianter. Det finns även miljövänliga alternativ för miljömedvetna företag.

Mellanmål

Se alla produkter >

Ge dig själv och dina medarbetare energi med ett urval av enkla mellanmål. Sortimentet omfattar kakor och godis i både små- och ekonomiförpackningar. För den som inte vill välja finns det också mixade förpackningar och miniförpackningar så att ni kan smaka på alla alternativ.

RENGÖRINGSPRODUKTER
Hygienpapper
Dokumentskydd, arkivering och förvaring
Papper

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.