Upptäck de många valmöjligheterna som dagens skrivare erbjuder.

Det breda sortimentet av både bläckstråle- och laserskrivare innebär att Staples har prisvärda skrivaralternativ för hemmakontor, små företag och professionell användning på kontor.

Det breda sortimentet av både bläckstråle- och laserskrivare innebär att Staples har prisvärda skrivaralternativ för hemmakontor, små företag och professionell användning på kontor. Oavsett om du skriver ut tre sidor i veckan eller 300 sidor om dagen kan du enkelt hitta det alternativ som ger bäst valuta och utskriftskvalitet för pengarna. Med allt du behöver i samma butik kan du passa på att fylla på lagret med bläck eller toner, papper och annat som står på din inköpslista.

CRM_Printers

Utvalda Produkter

>

Laserskrivare

Se alla produkter >

Laserskrivare ger högre utskriftshastighet med lägre kostnad per sida, vilket gör dem till ett perfekt alternativ för dem som har behov av större utskriftsvolymer.

Bläckstråleskrivare

See alla produkter >

Professionella bläckstråleskrivare erbjuder utökade funktioner, bland annat skanning, kopiering och faxning. De har många anslutningsmöjligheter via LAN, WLAN och andra nätverksanslutningar. Möjligheten att använda separata bläckpatroner eller XL-patroner ger en lägre totalkostnad per sida.

Bläckstråleskrivare

See alla produkter >

Bläckstråleskrivare ger en perfekt lösning för den som behöver kraftfull allroundprestanda till låg kostnad. De har standardfunktioner som täcker alla grundläggande utskriftsbehov, och den kompakta storleken gör dem idealiska för mindre kontor eller hemmabruk.

Lasermultifunktionsskrivare

Se alla produkter >

Lasermultifunktionsskrivare är ett bra val i företagsmiljöer med hög arbetstakt. Trådlösa utskrifter och en tydlig display gör dem lättillgängliga och enkla att hantera. De har också en automatisk dokumentmatare för snabb och enkel kopiering, skanning eller faxning av flersidiga dokument.

Bläck & Toner
Pärmar
Dokumentskydd, arkivering och förvaring
Papper

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.