Försegling och märkning är enkelt med rätt tejp för varje användningsområde.

Staples erbjuder allt du behöver för att verksamheten ska fungera smidigt in i minsta detalj, exempelvis tejp. En sådan detalj kanske inte får så mycket uppmärksamhet, men används desto mer.

Staples erbjuder allt du behöver för att verksamheten ska fungera smidigt in i minsta detalj, exempelvis tejp. En sådan detalj kanske inte får så mycket uppmärksamhet, men används desto mer. När du behöver laga ett papper, slå in ett värdefullt paket eller hänga upp inspirationsmaterial finns tejpen alltid till hands och erbjuder en trygg lösning. Kolla in alla nyheter på tejpområdet, till exempel funktionen som ger låg ljudnivå. Glöm inte att köpa en hållare så att tejpen blir ännu lättare att använda.

CRM Package Tape

Packtejpshållare

Se alla produkter >

Paketering och försegling går snabbt och enkelt med praktiska hållare. Det breda sortimentet omfattar olika färger, färg- och plastramar och kompakta eller ergonomiska modeller. Hållarna gör det enkelt och säkert att tejpa med en hand och är också ett perfekt hjälpmedel för industriell användning.

Maskeringstejp

Se alla produkter >

Maskeringstejp är en utmärkt tillfällig lösning för ytor som du inte vill skriva på. Det högkvalitativa klistret av naturgummi fäster bra på plast, glas och metall – även på sträva ytor – men är också lätt att ta bort utan att skada underlaget eller lämna kvar rester.

Brun packtejp

See alla produkter >

De här hållbara tejperna är utformade för paketering av alla typer av paket. De är enkla att linda av från rullen och finns i varianter med låg ljudnivå eller med praktiska hållare. Välj mellan olika typer av material, inklusive miljövänliga alternativ.

Genomskinlig packtejp

Se alla produkter >

Staples transparenta tejp är perfekt för både plana och korrugerade ytor. Den tål att klippas av och gulnar inte med tiden. Tack vare material av hög kvalitet är den stark, mångsidig, kristallklar och problemfri. Om du vill ha överlägsen valuta pengarna så har du kommit rätt.

Bläck & Toner
Kuvert
Pärmar
Papper

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.