Alla typer av skrivprodukter, till priser som gör det till ett sant nöje att ha dem på lager.

Pennor är viktiga redskap när det gäller att hålla sig förberedd och produktiv. Oavsett om du arbetar ensam eller i ett team, på ett sjukhus, ett kafé, en skola eller ett kontor, behöver du troligen skriva ned dina tankar och utbyta idéer på papper.

Pennor är viktiga redskap när det gäller att hålla sig förberedd och produktiv. Oavsett om du arbetar ensam eller i ett team, på ett sjukhus, ett kafé, en skola eller ett kontor, behöver du troligen skriva ned dina tankar och utbyta idéer på papper. Staples erbjuder ett brett sortiment av kvalitetspennor och märkpennor som hjälper dig att skriva med en elegant och förstklassig stil i snygga och effektfulla färger. Kombinera pennorna med dina favoritpappersprodukter, så kommer ditt budskap att nå fram.

CRM Writing

Utvalda Produkter

>

Se till att du har dina favoritpennor till hands på skrivbordet, i väskan eller i fickan när du får dina bästa idéer. Välj mellan regnbågens alla färger i kulspets-, rollerball- och gelpennor med mera. Brukar du tappa bort eller glömma dina pennor? Genom att köpa storpack har du alltid en penna i reserv för dig själv och dina medarbetare.

Märkpennor

Se alla produkter >

Gör affischer och presentationer som syns med hjälp av kraftfulla och färgstarka märkpennor. Sortimentet av märkpennor, klassiska filtspetspennor och permanenta märkpennor omfattar allt från extra tunna till extra kraftiga spetsar. När du skriver på papper eller plast finns det alltid en produkt som hjälper dig att sätta en personlig prägel på resultatet.

När du behöver en penna som ger ett lika starkt budskap som innehållet i det du skriver har vårt lyxiga sortiment av pennor från kända märken allt du kan önska dig. Här finns ett urval av kulspets och rollerballpennor där du garanterat hittar en som passar din signatur och din stil

Bläck & Toner
Anteckningsböcker
Post-it-notislappar
Papper

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.