Anteckna, skissa och organisera med den bästa anteckningsboken för varje situation.

Välj mellan olinjerat, linjerat eller rutat papper med pärmar i olika färger och stilar. Det finns anteckningsböcker i olika format för alla behov, oavsett om du vill ha en liten nätt anteckningsbok för resan eller en stor och rejäl sak på jobbet. När du alltid har ett oskrivet blad till hands är det bara fantasin som sätter gränser.

Välj mellan olinjerat, linjerat eller rutat papper med pärmar i olika färger och stilar. Det finns anteckningsböcker i olika format för alla behov, oavsett om du vill ha en liten nätt anteckningsbok för resan eller en stor och rejäl sak på jobbet. När du alltid har ett oskrivet blad till hands är det bara fantasin som sätter gränser. Även de skarpaste hjärnorna kan behöva en hjälpande hand. Med en anteckningsbok nära till hands har du alltid möjlighet att göra anteckningar, bolla idéer och skissera planer.

CRM Notebooks

Kollegieblock

Se alla produkter >

Kollegieblock är utmärkta för att täcka basbehoven till vardags. Vi har ett stort urval av branschens mest välkända varumärken. Välj mellan linjerat och rutat papper, inbundet eller spiralbundet. Med olika och storlekar och färger finns det lämpliga alternativ för allt från styrelserummet till ryggsäcken.

Anteckningsböcker med hårda pärmar

Se alla produkter >

Håll dina idéer i säkert förvar i dessa hållbara anteckningsböcker. De finns med olinjerade, linjerade eller rutade sidor i olika färger och storlekar. Många varumärken erbjuder också extra finesser som gummiband, sidmarkeringsband eller toppbundna modeller.

Bläck & Toner
Skrift
Dokumentskydd, arkivering och förvaring
Papper

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.