Med vårt stora urval av Post-it-lappar låter du de smarta idéerna flöda

Eftersom Staples har allt för kontoret under ett tak erbjuder vi alltid ett brett sortiment av även de minsta nödvändigheterna, exempelvis Post-it-notislappar.

Eftersom Staples har allt för kontoret under ett tak erbjuder vi alltid ett brett sortiment av även de minsta nödvändigheterna, exempelvis Post-it-notislappar. De här effektiva produktivitetshöjarna tycks alltid växa med uppgiften. Oavsett om du granskar dokument, planerar veckans arbete eller leder en brainstormingsession finns Post-it-notislapparna alltid till hands och gör jobbet roligare och effektivare. Med fri frakt och låga priser är det svårt att bestämma vilka du vill prova.

CRM Post it

Notislappar- Sticky och Supersticky

Se alla produkter >

Se till att dina meddelanden blir uppmärksammade genom att använda Post-it. Självhäftande Sticky- och Super Sticky-notislappar sitter bättre och håller längre, vilket gör det lättare än någonsin att skriva upp dina idéer överallt hemma eller på kontoret. Livfulla färger, olika former och storlekar gör möjligheterna oändliga!

Håll Post-it-lapparna lika snabbt tillgängliga som dina tankar med en praktisk och färgglad hållare. Placera den på skrivbordet, så har du alltid notislappar inom räckhåll. Deras enkelhet och utformning gör dem perfekta för lärare, administratörer och alla som arbetar aktivt med hjärnan (eller har en hektisk arbetsdag).

Förlora aldrig viktiga saker ur sikte – använd Post-it-flaggor. Tack vare den nätta storleken och urvalet av färger hjälper de dig att markera information utan att vara i vägen. De har ett klister av hög kvalitet som håller dem på plats och hjälper dig att spara dyrbar tid.

Z-notislappar

See alla produkter >

De här självhäftande lapparna i dragspelsmodell matas ut en i taget, vilket gör dem lätta att ha till hands. När du använder dem tillsammans med en Z-notishållare kan du alltid ha dina anteckningar inom bekvämt räckhåll. Eftersom det är lätt att dra ut lapparna med en hand är det här en perfekt lösning för den som har fullt upp.

Bläck & Toner
Anteckningsböcker
Skrift
Papper

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.