Hygienprodukter som håller företaget friskt och sunt och ger ett gott intryck.

Att avlägsna både synlig smuts och osynliga bakterier är nödvändigt för att företaget ska få en sund arbetsmiljö och ge ett positivt intryck. Staples erbjuder ett brett sortiment av produkter som hjälper dig att uppnå detta överallt på arbetsplatsen.

Att avlägsna både synlig smuts och osynliga bakterier är nödvändigt för att företaget ska få en sund arbetsmiljö och ge ett positivt intryck. Staples erbjuder ett brett sortiment av produkter som hjälper dig att uppnå detta överallt på arbetsplatsen. Vi har också återfuktande och miljövänliga alternativ som visar att du bryr dig om både personalen och planeten.

CRM-Washliquids

Utvalda Produkter

>

Handdesinfektion

Se alla produkter >

Osynliga bakterier kräver lika mycket uppmärksamhet som synlig och ingrodd smuts. Handdesinfektion är ett effektivt sätt att förhindra att de sprider sig via de många kontakter som uppstår under dagen. Placera ut handdesinfektion över hela arbetsplatsen så att den blir lätt att använda för alla.

Det första man behöver efter toalettbesök, efter att ha handskats med smutsiga saker eller före och efter man lagar, serverar och äter mat. Detta nödvändiga inslag i hemmet och på arbetsplatsen finns i många olika versioner, inklusive antibakteriella varianter.

Allrengöringsmedel

See alla produkter >

Ligg ett steg före smuts och bakterier genom att se till att ytor som många människor kommer i kontakt med rengörs regelbundet. Våra allrengöringsmedel, av olika kända varumärken, har kraftfulla sammansättningar som effektivt rengör och desinficerar, snabbt och enkelt.

Bläck & Toner
Fikarum
Dokumentskydd, arkivering och förvaring
Papper

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.