Upptäck snabba och enkla lösningar för en välordnad arbetsplats

Pärmar är perfekta hjälpmedel för att hålla ordning och reda bland både dina egna och företagets papper. Med många modeller och storlekar finns det en lösning för behoven på alla företag.

Pärmar är perfekta hjälpmedel för att hålla ordning och reda bland både dina egna och företagets papper. Med många modeller och storlekar finns det en lösning för behoven på alla företag. Du kan använda pärmar för att sortera papper för olika projekt och förvara dem i hyllan. Du kan också använda dem för att arkivera viktiga dokument innan de flyttas till hållbara lådor i förråd eller arkiv. Färgkoda dina pärmar så att de blir lätta att identifiera, eller använd flikar och register så att du enkelt hittar det du söker. Det enda som sätter gränser för ditt företag är din egen fantasi.

Binders

Utvalda Produkter

>

Ringpärmar

Se alla produkter >

De här pärmarna är tillräckligt hållbara för att tåla ett stökigt hemmakontor som ibland förvandlas till ett lekrum. De är också tillräckligt mångsidiga för att rymma allt från planeringskalendrar till arkiverade dokument. Med möjligheten att använda pärmtillbehör för olika situationer är det en enkel förvaringslösning för företag av alla storlekar.

Presentationspärmar

Se alla produkter >

De här snygga och smidiga pärmarna gör alla presentationer mer produktiva (och snyggare). Oavsett om du vill skapa tilltalande rapporter eller professionella åhörarkopior kan du höja standarden på dokumenten ett snäpp utan att behöva investera i en bindningsmaskin. Du kan sedan lägga undan dem för senare användning eller återanvända dem i framtiden.

Rapportomslag

Se alla produkter >

Hela vägen från utskrift till presentation förtjänar dina rapporter, dokument och bilder det bästa, både vad gäller ett proffsigt utseende och skydd. Med snygga färger, innovativa funktioner och genomtänkt design gör rapportomslaget att dokument som du skickar till personal, kunder eller lärare alltid visar upp sin bästa sida.

Bläck & Toner
Dokumentskydd, arkivering och förvaring
Skrift
Papper

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.