Ändamålsenliga lösningar för att skydda och organisera dina papper

Oavsett om du är egen företagare eller arbetar för ett stort företag är det viktigt att ha välorganiserade pappersdokument för att kunna bedriva verksamheten effektivt.

Oavsett om du är egen företagare eller arbetar för ett stort företag är det viktigt att ha välorganiserade pappersdokument för att kunna bedriva verksamheten effektivt. Vårt breda sortiment av produkter för dokumentskydd och -förvaring är utformat för att hålla dokumenten tillgängliga och oskadade på ett högbelastat kontor, på resan eller hemma. Oavsett om du behöver arkivera dokument, förvara referensmaterial eller distribuera dokument till kollegor har Staples de perfekta produkterna för att skydda viktiga papper.

CRM Plastic Crates

Utvalda Produkter

>

Arkiveringslådor

Se alla produkter >

Papiervernietigers voor thuisgebruik

Lådor är en utmärkt utrymmesbesparande lösning för arkivering av dokument som du inte behöver använda så ofta. Våra plast- och wellpapplådor är särskilt utformade för välordnad förvaring och för att tåla tidens tand.

Arkivskåp

Se alla produkter >

Arkivskåp passar perfektpå kontoret när det gäller att hålla dokument skyddade, välordnade och utom synhåll. Välj mellan vertikal och lateral förvaring, beroende på hur stor din arbetsplats är och hur ofta du behöver komma åt dokumenten. Vårt breda sortiment av modeller och format erbjuder lösningar för alla smaker och budgetar.

Hängmappar

See alla produkter >

Hängmappar är ett utmärkt tillägg till alla arkiveringssystem. De finns i olika färger och material och är ett tåligt och hållbart sätt att hålla ordning på papper och göra dem lätta att komma åt. Mapparna kan förses med flikar i olika positioner för effektiv arkivering.

Dokumentfickor

Se alla produkter >

Kräver verksamheten att du ständigt är på språng? Då är dokumentfickor den rätta lösningen för dig. I de här slutna skyddsomslagen är dina dokument i säkert förvar från dörr till dörr och du håller ordning på papperen på vägen. De finns i olika färger och material, så du kan välja den stil som passar bäst dig bäst.

Dokumentskydd

See alla produkter >

Skydda dina värdefulla dokument mot oavsiktligt spill och kladd med dessa hållbara plastfickor av polypropylen. Plastfickorna kan fås genomskinliga eller i olika färger och är ett billigt sätt att hålla ordning på skrivbordet så att du kan arbeta effektivare.

Bläck & Toner
Pärmar
Post-it-notislappar
Papper

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.