Hitta det perfekta skyddet för allt du skickar med post.

Att skicka saker med post är ett grundläggande behov på alla företag. De flesta brukar använda kuvert för att skicka fakturor, kontrakt eller kort. När standardkuvert inte ger det skydd du behöver har Staples en lämplig lösning.

Att skicka saker med post är ett grundläggande behov på alla företag. De flesta brukar använda kuvert för att skicka fakturor, kontrakt eller kort. När standardkuvert inte ger det skydd du behöver har Staples en lämplig lösning. Med allt från kuvert med bubbelplast till strukturerade kuvert av kartong har vi ett brett sortiment av specialprodukter som ser till att det material du skickar alltid kommer fram i gott skick. Och eftersom vi har lådor, tejp, etiketter och mycket annat kan du köpa allt du behöver för paketering hos Staples.

CRM Envelopes

Utvalda Produkter

>

Affärskuvert

Se alla produkter >

Affärskuvert finns olika storlekar och stilar och är utformade för att täcka dina behov av att skicka vanlig post. Det breda urvalet omfattar vanliga kuvert och fönsterkuvert; kuvert med klämma eller gummering, självförslutande och lättförslutna kuvert och säkerhetsfodrade papperskonstruktioner.

Kuvert med bubbelplast

See alla produkter >

Med ett inbyggt lager av bubbelplast ger de här kuverten ett utmärkt skydd för olika slags föremål. De är ett billigt alternativ till små postkartongen som kan kosta mer per styck och ibland ger dyrare porto.

Kuvert med kartong

See alla produkter >

De här stadiga kuverten är tillverkade av böjtålig kartong och är perfekta för att skicka plana och ovikta dokument. Tack vare ett starkt skyddsskikt kommer dina intyg, kontrakt, foton och broschyrer fram i samma skick som när du skrev ut dem.

Bläck & Toner
Självhäftande tejp
Skrift
Papper

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.