Städ | Hygien | Toalettpapper | Torkrullar

Att hålla hygienen på topp är viktigt, men ska inte behöva kosta skjortan. Fyll på förråden med dessa städ- och säkerhetsprodukter för en bättre miljö i hemmet och på jobbet.

För att hålla hemmet och arbetsplatsen ren och säker erbjuder vi städprodukter och första hjälpen-produkter. Rena ytor leder till renare luft och en bättre arbetsmiljö för alla. Arbetsytor hålls enkelt fria från bakterier med hjälp av datorrengöring och rengöring för elektronik. Ladda även upp med handdesinfektionsmedel och handsprit för att minska förkylningssmittor på jobbet. Här på Staples hittar du även allt för ditt badrumsskåp - från tandkräm och munskölj till intimskydd. Vi erbjuder dessutom ett stort utbud av toalettpapper , hushållspapper och annat mjukpapper, samt hållare.

Om olyckan skulle vara framme har vi säkerhetsprodukter för en mängd situationer. Det finns bland annat t.ex. Absorburn gel mot brännskador, brandsläckare från Housegard, samt brandfiltar som fungerar som ett komplement. Cederroths Första Hjälpen-lådor är praktiska och välutrustade för olyckor av olika slag. Se till att din arbetsplats har dessa synliga och påfyllda för hjälp vid allt från skärsår från papper till större skador. Komplettera med säkerhetshandskar, ögon- och öronskydd, förband och munskydd för att undvika arbetsskador. På Staples har vi allt för att du ska kunna känna dig trygg på jobbet.

Katrin Brighton Nilfisk Diversery Kimberly Clark

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.