OK

Microsoft Tangentbord+Mus WL Sculpt Comfort

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för Microsoft Tangentbord+Mus WL Sculpt Comfort hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 595 kr.
Art.nr: WW-156732
Varumärke Microsoft
Ännu ej betygsatt Skriv recension
Microsoft Tangentbord+Mus WL Sculpt Comfort
exkl. moms 829,00 kr exkl. moms st
 
Förväntad leverans: 1-2 Dagar
Egenskaper
  • Produkttyp (Inmatningsenhet): Sats med tangentbord och mus
  • Produktlinje: Microsoft
  • Modell: Sculpt Comfort Desktop
Se full produktbeskrivning
Beskrivning
  • Utformad för bästa möjliga komfort. Sculpt Comfort har massor av ergonomiska funktioner inklusive en rundad knappsats, löstagbart vadderat handstöd och handlyft. De här funktionerna har utformats för att ge en mer naturlig, avslappnad arm-, hand- och handledspositionering. Funktionerna ger en större komfort och hjälper dig att undvika skador vid omfattande användning.
  • Den nya delade blankstegstangenten med bakstegsfunktion på Sculpt Comfort Keyboard är ett perfekt exempel på hur design kan förbättra produktivitet. Forskning visar att 90 procent av alla människor bara använder höger tumme för att trycka på mellanrumstangenten och att bakstegstangenten är en av de oftast använda tangenterna på ett tangentbord. På grund av detta har designerna bakom Microsoft Hardware byggt en större och delad blankstegstangent som har en bakstegstangent på vänster sida. Den nya designen ökar skrivhastigheten och ger en ökad komfort.
  • Tangentbordet passar perfekt för Windows 8. Sculpt Comfort Keyboard har snabbtangenter som ger dig direkt åtkomst med en enda knapptryckning till vissa av de mest använda funktionerna i Windows 8. Du kan söka, dela eller komma åt dina inställningar enkelt och snabbt!
Specifikation
Produkttyp (Inmatningsenhet) : Sats med tangentbord och mus Produktlinje : Microsoft Modell : Sculpt Comfort Desktop Operativsystem som krävs : Apple MacOS X 10.4 eller senareMicrosoft Windows 7Microsoft Windows RTWindows 8
Produktens färg : Svart Ergonomisk design : Ja Varumärke : Microsoft

Kunder som tittat på denna produkt tittade även på

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 595.- EXKL. MOMS.

Order före 15.00 skickas samma vardag! Vid beställning på helgdagar, skickas de beställda varorna nästkommande vardag.

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 595 kr (exkl. moms).

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

Senast besökta

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.