Visitkort (11 Produkter)

Sortera på:
SS,298
Conference from home

Visitkort

Att ha dina egna visitkort kan göra stor skillnad vid första mötet med potentiella kunder och kontakter. Oavsett om du vill utbyta kontaktinformation på affärsmöten, under jobbsamtal eller på konferenser är de ett otroligt kraftfullt verktyg och det kan vara svårt att nätverka utan dem. De bästa visitkorten är professionella, personliga och lätta att komma ihåg. På Staples har vi flera sorters visitkortspapper att välja mellan så att du kan ta blanka kort och skapa din alldeles egna design, samt skriva ut så många du vill närhelst du behöver.

Välj mellan visitkort i en matt eller satinfinish, beroende på vilket resultat du vill uppnå. Alla kommer i standardstorleken 85 x 54mm. De går att skriva ut dubbelsidigt med både laser- och bläckstråleskrivare, och många kommer dessutom med onlineprogram som enkelt låter dig designa din egen mall för bästa resultat.

Eftersom du har flexibiliteten att skriva ut dina egna visitkort när du behöver är det mycket mer kostnadseffektivt än att beställa dem från någon annan, och med din egen design kan du lättare anpassa dem till dig och dina tjänster.

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.